Dugnadshelg 3. – 5. Juni

Deltakere: Trinde Våbenø, Thomas Sakshaug, Kennet Sem, Mads Sundet, Erlend Johannessen, Kristin … Martin Nesbakken og datter til Kristin som jeg ikke husker navnet på.

Årets første dugnadshelg. Det ble tatt status etter vinterens herjinger som ikke var altfor store. Kjøkkenbu ryddet og vasket og dermed klar for enda en sesong på overtid. Lavvoer ble satt opp. Den ene er litt mer tradisjonell enn den første vi har blitt vant med og krever en teknikk som undertegnede ikke har mestret helt ennu. Vi har ryddet tunet og klargjort plass til tømmeret som en gang skal bli Gildehallen. Vindskier og vannbord på Materialtørka er på plass. Dragmar er tatt med ned for en service. Telt fra laiven Downhill er også tatt med ned. Det ble god mat og trivelig selskap som alltid.

Arbeidsleder Erlend Johannessen

Vi vet iallefall hvor denne stokken skal 🙂
Leder Thomas og arbeidsleder Erlend.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.