Første byggehelg i 2017!

Sesongens første dugnad har blitt avholdt. Som vanlig etter en vinter er det alltid både spennende og godt å komme tilbake til Landsbyen. Landsbyen har klart seg bra gjennom de mørke måneder og det eneste vi så av spor etter vinteren var at reisverket til Lavvo 1 var falt ned.
Som vanlig etter en lang vinter ble vannet påsatt og lavvoer satt opp. Vannslangen fra bekken og ned kan nok trenge seg noen nye pakninger. Nesten alle skjøter drypper litt.
Lørdag ble det arbeidet med nok et spikertelt gjenopptatt. Fundamentert med grove pukkstein. Spikerteltet fikk både gulv, vegger og tak. Det mangler fortsatt takpapp og utvendig bakved. Dør er ferdig men ikke hengt opp.
Ellers ble det ryddet litt i buskas på vei mot Dokropolis og spadd i drensgrøft som går bak Snekkerbua. Denne er nå helt åpnet ned til Lavvo 1 og vi kan se vann som renner videre ned mot tjønna.
Som vanlig ble det også tid til god mat og noen runder Munchkin på kvelden.
Iherdige dosere med vabler i henda og myr i skoene var:

Leif Erik Skjelten, Petter Andreas Skjelten, Heidi Brimi, Ask Brimi Stav, Magnill x2, Thomas Fugleseth, Vegard Pallin, Kennet Sem og Erlend Johannessen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.