Mer moro i Meldal

Tradisjonen tro og for n’te gang dro en bunke glade rollespillere til Meldal Bygdemuseum for å spille rollespill sammen med et lass skolelever. Vi forlot byen mens man fremdel

es skrev de små timer, og rakk det, tradisjonen tro, med et nødskrik. Det er alltid lengre til Meldal enn man tror.

Været var upåklagelig, og over 40 elever fra kommunen tok sammen med oss turen tilbake til 1132. Storpolitikk, hjemlige intriger og religion var sentrale tema, og elevene var kjempeflinke! Det ble mye fornøyelig spill.

Og nå tenker du sannsynligvis: men hvorfor bare i Meldal? Det er godt tenkt, for det tenker vi også. Mange har luftet ideen om at Landsbyen burde kunne tilby liknende opplegg andre steder og med andre tidsepoker. Det er en kjempegod plan. Og selv om vi må si å kose oss både med bygging og vafling, så er rollespill den klart triveligste og minst slitsomme dosinga vi har. Vi har faktisk opprettet en liten FB-gruppe til formålet. Ønsker du å bidra med utvikling og idemyldring er det bare å melde seg inn her.

Rollespillende dosere var Magnhill, Håkon Brian, Christine, Anneke og Heidi.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.