Innmelding i Organisasjonen Landsbyen

Nye medlemmer betaler redusert pris det første året og velger selv hva slags medlemskap de vil ha etter det, vanlig medlem eller støttemedlem. Sistnevnte er ment som et tilbud for de som vil gi Landsbyen med litt ekstra penger. Familiemedlemskap har ingen kriterier for sammensetning, og er for alle som regner seg som en familie.

Medlemskap følger kalenderåret, og du regnes som medlem idet du betaler inneværende års kontingent. Du kan betale via bank eller PayPal. Ved å registrere deg her på nettsidene vil du også kunne motta automatiske betalingspåminnelser når det er på tide å fornye medlemskapet.

Innmeldingsskjema

Velg medlemskap

  •   Nytt medlem - NOK 100 -  1 år
    Nye medlemmer betaler redusert pris det første året.
  •   Vanlig medlem - NOK 150 -  1 år
  •   Støttemedlem - NOK 300 -  1 år
    Litt ekstra penger til Landsbyen. Ellers de samme rettighetene som vanlig medlem.
  •   Familiemedlem - NOK 500 -  1 år
    Familiemedlemskap har ingen kriterier for sammensetning og er for alle som regner seg som en familie.

Velg betalingsmetode

betale med paypal

PayPal er foretrukket betalingsmetode når du registrerer deg på nett, og vil gi deg en fullverdig brukerkonto når registreringen er fullført. Velg ønsket medlemskap og følg instruksene i registreringsprosessen. Du kan betale med kort via PayPal uten å måtte registrere en PayPal-konto.

betale med nettbank

Hvis du ønsker å betale via nettbank må du velge nettbank som betalingsmetode når du registrerer deg. Såfremt du ikke allerede har gjort det, må du videre sørge for å betale inn riktig beløp til Organisasjonen Landsbyen på konto 4223.06.20894. Hvis vi ikke har mottatt betaling innen 10 dager etter at du har registrert deg, vil kontoen din bli deaktivert.

allerede betalt for 2017?

Velg nettbank som betalingsmetode og send en mail til kontakt@landsbyen.org med informasjon om hvordan du har betalt (nettbank, PayPal eller kontant), og gjerne også omtrentlig når, slik at det blir enklere for webgnomen som skal finne igjen betalingen.