Som medlem får du beskjed om dugnader og aktiviteter i regi av Landsbyen, i tillegg til at du også får rabatt på ulike laiver og arrangementer. Kontingenten er lav og medlemskap innebærer ingen forpliktelser, men det er likevel det viktigste du kan gjøre for å støtte Organisasjonen Landsbyen.
Meld deg inn i dag!

priser, rettigheter og plikter

Alle medlemskap innebærer de samme rettighetene og ingen forpliktelser.

Nytt

kr 100

per kalenderår

Vanlig

kr 150

per kalenderår

Støttemer til landsbyen

kr 300

per kalenderår

familie

kr 500

per kalenderår

Nye medlemmer betaler redusert pris det første året og velger selv hva slags medlemskap de vil ha etter det, vanlig medlem eller støttemedlem. Sistnevnte er ment som et tilbud for de som vil gi Landsbyen med litt ekstra penger. Familiemedlemskap har ingen kriterier for sammensetning, og er for alle som regner seg som en familie.

Hvis du kjøper et familiemedlemskap er det fint om du sender en mail til (kontakt@landsbyen.org) og forteller hvem som er inkludert i dette medlemskapet. Hvis flere i samme familiemedlemskap ønsker seg en brukerkonto på landsbyen.org så følg prosedyren for betaling med nettbank og send oss en mail hvor du forteller oss hvilke brukere vi skal oppgradere.

hvordan bli medlem

Du melder deg inn ved å bruke innmeldingsskjemaet som du finner litt lenger ned på denne siden. Via dette forteller du oss hvem du er og samtidig oppretter du brukernavn og passord sånn at du får tilgang til de interne medlemssidene når disse etterhvert kommer på plass.

Medlemskap følger kalenderåret, og du regnes som medlem idet du betaler inneværende års kontingent. Du kan betale via bank eller PayPal. Ved å registrere deg her på nettsidene vil du også kunne motta automatiske betalingspåminnelser når det er på tide å fornye medlemskapet.

betale med paypal

PayPal er foretrukket betalingsmetode når du registrerer deg på nett. Velg ønsket medlemskap og følg instruksene i registreringsprosessen. Du kan betale med kort via PayPal uten å måtte registrere en PayPal-konto.

betale med nettbank

Hvis du ønsker å betale via nettbank må du velge nettbank som betalingsmetode når du registrerer deg. Såfremt du ikke allerede har gjort det, må du videre sørge for å betale inn riktig beløp til Organisasjonen Landsbyen på konto 4223.06.20894. Kontoen din vil ikke bli aktivert før vi registrerer betalingen din.

for eksisterende medlemmer

Vi har fått på plass en ny ordning for å holde styr på alle de fine medlemmene våre, og derfor ber vi alle eksisterende medlemmer om å registrere seg på nytt.

Vi har endelig fått på plass en løsning som forhåpentligvis vil gjøre alt så meget bedre for både oss og dere. Ved å registrere deg her på nettsidene våre vil du blant annet kunne få automatiske betalingspåminnelser, tilgang til de interne medlemssidene og du vil ikke minst bidra til å forenkle styrets jobb med å holde medlemslisten oppdatert.

Når de interne sidene kommer på plass, vil medlemmer etterhvert få tilgang til møtereferater og andre dokumenter, medlemsinformasjon og annet snacks. I tillegg vil du få muligheten til å være med på vår mailingliste for å få oppdateringer om hva som skjer i Landsbyen. Vi liker ikke spam vi heller, så vi kommer ikke til å overdrive antall utsendelser.

Av erfaring så vet vi at opp gjennom årene er det mange som har fått foreldre og andre til å støtte Landsbyen ved å bli medlemmer, og at vi har mistet mange av disse medlemmene på veien fordi vi ikke har hatt en god nok løsning for å holde kontakten med dem underveis. Vi håper den nye løsningen kan bidra til å rette på dette, og vil gjerne at dere sprer ryktet til alle som vil støtte oss.