På kloss hold!

Årets dugnadssesong startet med et brak i år!

Standsmessig meny!

Tre dager med hardt arbeid for å mette de sultne massene som kom og skulle bivåne lego-kunst på Charlottenlund.

Med et durkdrevent vaffelcrew og nyinnkjøpte vaffeljern beit vi oss fast med hele to utsalgssteder der vi solgte kaker som Organisasjonens øvrige medlemmer hadde laget, i tillegg til kaffe, saft, pølser og ikke minst vafler.

Med etter sigende over 5000 gjester har Landsbyens dugnadsgjeng virkelig gjort et fantastisk stykke arbeid og samtidig vist alle korps hvor kakeskapet skal stå. En grundigere rapport om dugnaden skal også lages slik at våre erfaringer fra helga blir tatt med videre. Vi håper vi får denne dugnaden igjen neste år også.

Over hundre liter ferdig saft har blitt blandet! Det ble solgt over 700 pølser!?  Kanskje så mye som 1000 kopper kaffe! Mange hundrevis av kakestykker, lefser og muffins fikk bein å gå på og ikke minst, vår spesialitet, vafler! Sikkert nærmere 1000 plater der også. Og bare så det er sagt, alle tidligere omsetningsrekorder ble ettertrykkelig knust!

En herlig gjeng med stive rygger og slitne bein i kveld og i morgen besto av følgende dosere: Kennet, Christine, Torun, Anneke, Hanna, Skjold, Thomas F, Magnus, Helle, Martin, Joachim, Leif Erik og Erlend. Igjen er Landsbyen skyldig dere sin fortsatte eksistens! Tusen takk til alle som bidro på arrangementet, og tusen takk til alle som bidro bak kulissene med kaker. Og tusen takk til Brikklauget for en fantastisk mulighet, vi stiller med vaffelpressa igjen neste år!

Leder Erlend Johannessen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.